glavniBanner

 

 

second_button 

second_button 

second_button 

second_button 

second_button 

second_button 

second_button 

second_button 

second_button 

borci kosovo donald
bilbord
mica popovic
internet
skupstina6 jankovic
neolitsko nalaziste

second_button 

second_button 

second_button 

second_button 

second_button 

second_button 

second_button 

second_button 

second_button 

Najavljena konferencija ICT security 2017

 

izvor : agencije  foto:

25.12.2016

 

internetSajber kriminalci su svake godine sve više softificiraniji i snalažljiviji. Po zadnjim istraživanjima, Kompanije će trošiti minimalno 50% od budžeta za Informacione Tehnlologije za napredak korporativne mrežne sigurnosti i sistema za zaštitu od Malware-a. Takodje, adekvatna backup zaštita je neophodna za punu zaštitu podataka. Novi korporativni koncept sigurnosnog sistema obuhvata klaud (oblaci), korišćenje mobilnih uredjaja, IoT (internet of things), BYOD (Bring Your Own Device), i.t.d…

U 2017. godini Udruženje eSigurnost organizuje međunarodnu konferenciju ICT Security 2017 u periodu od 30. do 31. maja u Hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Konferencija će se održati po četvrti put i jedan je od značajnijih IKT događaja u regionu po pitanju napredne bezbednosti informacija. Svaki učesnik konferencije može da prikupi 12 CPE bodova.

Međunarodna konferencija ICT Security iz godine u godinu prati trendove u informacionoj bezbednosti. Teme na konferenciji će biti grupisane u panele, a deo predavanja će biti posvećen bezbednosti bankarskog poslovanja uključujući i elektronsko i mobilno plaćanje, kao i bezbednost platnih kartica. Posebna predavanja biće o pravilnom upravljanju bezbednošću računarske mreže, bezbednosti mobilnih uređaja i aplikacija, problemima autentifikacije, naprednoj antivirusnoj zaštiti i bezbednosti Linux sistema, kao i o digitalnoj forenzici, etičkom hakovanju, penetration testovima, sistemima za oporavak podataka i najnovijim pretnjama i tehnikama zloupotrebe u informacionim sistemima.

U najavi su i radionice (workshops) na kojima će se prikazati sofisticirane tehnike napada na IKT sisteme, ali izneti i rešenja za kvalitetnu zaštitu. Na radionicama će se između ostalog pokazati do kojih problema mogu dovesti napredne zloupotrebe na IoT uređajima, u računarskoj mreži i digitalnom bankarstvu.

 

Robot čuva vinograd

Beograd domaćin takmičenja u pravljenju video-igrica

Informacije za obolele od retkih bolesti

kontakt

uslovi koriscenja

naslovna

servis