glavniBanner
second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button second_button

 

Homepage Übersetzung  

eu5 eu-srbija vucjak
av-grcka exit77 bg zagadjenje Beograd-Institut-Torlak cvijic rakija

Second Second Second Second Second Second Second Second Second Second Second

  Srbi traže Igru prestola, Zadrugu i fudbal      

izvor: agencije  foto:                                                                                 11.12.2019.

 Google-zadruga

 

„Igra prestola” ove godine je najpretraživanija serija preko Gugla u Srbiji, dok je među rijalitijima najviše tražen termin „zadruga”, a najpretraživanjii sportski događaj bila je fudbalska utakmica Srbija - Portugal, objavila je kompanija Gugl.

U vrhu pretraživanih pojmova su domaće i strane serije, a građani su najčešće tražili rijaliti programe i sportske događaje, objavila je kompanija Gugl.

Najpretraživaniji sportski događaj bila je fudbalska utakmica Srbija - Portugal, slede košarkaško FIBA svetsko prvenstvo i teniski turnir Australijan open, saopštio je Gugl.

Termin „pad Berlinskog zida” na visokom je drugom mestu, a od domaćih serija u top deset pretraživanja su „Žigosani u reketu”, „Ubice moga oca 3” i „Senke nad Balkanom 2”.

Od estradnih događaja visoko na 10. mestu bio je termin „evrovizija 2019”.

Kod najpretraživanijih događaja šest je sportskih, od čega su tri gren slem teniski turniri, a dve su fudbalske utakmice.

Među najpretraživanijim događajima su i dva domaća muzička festivala Bir Fest i Egzit, kao i događaj nacionalnog i verskog karaktera - Uskrs.

U top 10 najpretraživanijih serija osam je domaćih, a pored Igre prestola, koja je na vrhu, od stranih serija dobro je kotirana i Černobilj, prenosi Tanjug.

Prema Guglu, najpretraživaniji filmovi bili su „Balkanska međa” i „Južni vetar”, dok su u vrhu liste „Džoker”, Bilo jednom u Holivudu i „Osvetnici: Kraj igre”.

Najpretraživaniji festivali i sajmovi u 2019. godini su, uz Evroviziju, Beer Fest i Exit, u prvih pet su i FEST, odnosno Sajam automobila u Beogradu.

 

 

U Srbiji više od 600 registrovanih proizvođača rakije

Hrvatska „Vikipedija” postala „sramotni slučaj”

U Srbiji zagađen vazduh odnese 3.600 života godišnje

Stari i novi praznici: Od Dana Republike do Sretenja

Zaustavimo Fejsbuk dok ne uništi demokratiju

Gradnja i zemljotresi na Balkanu: (Ne)naučene lekcije

U regionu sve manje beba, u Srbiji „plus” od 612 novorođenčadi

Polovnjaci na nišanu

Hrvati i Bugari najnezadovoljniji životom u EU

Nemačka kao zemlja snova

U Srbiji od početka godine obavljeno 100.000 kontrola hrane

 

 

 

second_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_buttonsecond_button